Konuyu Oyla:
Kocaelispor Kulüp Başkanı Orhan Görsen Basın Açıklaması
#1

kocaelispor_taraftar_600_ERWAZ.jpg

Kocaelispor Kulüp Başkanı Orhan Görsen, yeşil – siyahlı ekibin gerçek kurtuluşun geçmiş yıllarda olduğu gibi alt yapıda olduğunu belirterek, “ Alt yapımıza gereken önemi veriyoruz” dedi
Türkiye’nin en büyük potansiyeline Kocaeli’nin sahip olduğunu belirten Kocaelispor Kulüp Başkanı Orhan Görsen, “ İlimizde futbol ile ilgili müthiş bir potansiyel var. Kocaeli’ndeki bu kaynağı geçtiğimiz yıllarda kullanıp meyvalarını aldık. Ancak, daha sonra dikkate alınmayan alt yapı kaynağımızı yeniden düzenleyerek potansiyelimizi harekete geçirmek arzusundayız.” Şeklinde konuştu.

SES GETİRECEĞİZ
KOCAELİ’DE alt yapının Kocaelispor’a yeteceğini belirten Görsen, “ İlimizdeki potansiyel Kocaelispor’a yeter de artar . Bu gün parasızlıktan transfer yapamaz duruma gelen Kocaelispor’un ekonomik anlamda güçlenmesi ve takımın yeniden ayağa kalkması alt yapıya bağlı. Bu bilinç içinde alt yapımıza gerekli önemi veriyoruz. Kendi yağımız ile kavrulması öğreneceğiz. 3 yıl sonra Kocaelispor’un Türkiye’de ses getirmesini planlıyoruz” dedi.

KENDİ KAYNAKLARIMIZ YETERLİ
Yeşil – Siyahlı Kulüp olarak geçtiğimiz yıllarda yapılan hatalara düşmeyeceklerini belirten Görsen, “ Kocaelispor olarak hiçbir siyasi partiden ekonomik destek istemiyoruz. Kurduğumuz şirket ile kendi kaynaklarımızı yaratarak Kocaelispor’u ayağa kaldırmaya çalışıyoruz. Bunun için ciddi adımlar atıyoruz. Kurduğumuz şirketin 1 yıl sonra büyük gelirler getireceğine inanıyoruz. Tüm planlarımızı kısa vadeli değil, uzun vadeli yapıyoruz” şeklinde konuştu.
Ara
Cevapla