Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kaşarlı Enginar Dolma Tarifi
#1

Google Reklamları


[Resim: 164kasarli_enginar_dolma.jpg]

Malzemeler


[ul][li]4 ENGİNAR[/li][li]1 7-8 YEMEK KAŞIĞI BEZELYELİ GARNÜTÜR[/li][li]4 İRİ DİLİM KAŞAR[/li][li]1 LİMON[/li][li]1 SOĞAN[/li][li]TUZ[/li][/ul]Tarif

[ul][li]TEMİZLENMİŞ ENGİNARLARI LİMONLA OVUP YARIM LİMON,TUZ VE SU İLE HAŞLIYORUZ.[/li][li]DİĞER TARAFTA KUŞBAŞI DOĞRANMIŞ SOĞANI YAĞDA KAVURUP GARNÜTÜRÜ EKLEYEREK BİRLİKTE SOTELİYORUZ.[/li][li]YUMUŞAYAN ENGİNARLARI FIRIN KABINA DİZİP İÇİNE HAZIRLADIĞIMIZ GARNİTÜRÜ PAYLAŞTIRIYORUZ.[/li][li]ÜZERİNE KAŞARLARI KOYUP KIRMIZI BİBER SERPİYORUZ[/li][li]3 YEMEK KAŞIĞI KADAR SU KOYUP FIRINA VERİYORUZ[/li][li]180 DERECEDE KAŞAR ERİYİP SUYU BİRAZ ÇEKENE KADAR PİŞİRİYORUZ.[/li][/ul]
Bul
Alıntı


Foruma Git:


Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi