Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kaşarlı Enginar Dolma Tarifi
#1

164kasarli_enginar_dolma.jpg

Malzemeler


[ul][li]4 ENGİNAR[/li][li]1 7-8 YEMEK KAŞIĞI BEZELYELİ GARNÜTÜR[/li][li]4 İRİ DİLİM KAŞAR[/li][li]1 LİMON[/li][li]1 SOĞAN[/li][li]TUZ[/li][/ul]Tarif

[ul][li]TEMİZLENMİŞ ENGİNARLARI LİMONLA OVUP YARIM LİMON,TUZ VE SU İLE HAŞLIYORUZ.[/li][li]DİĞER TARAFTA KUŞBAŞI DOĞRANMIŞ SOĞANI YAĞDA KAVURUP GARNÜTÜRÜ EKLEYEREK BİRLİKTE SOTELİYORUZ.[/li][li]YUMUŞAYAN ENGİNARLARI FIRIN KABINA DİZİP İÇİNE HAZIRLADIĞIMIZ GARNİTÜRÜ PAYLAŞTIRIYORUZ.[/li][li]ÜZERİNE KAŞARLARI KOYUP KIRMIZI BİBER SERPİYORUZ[/li][li]3 YEMEK KAŞIĞI KADAR SU KOYUP FIRINA VERİYORUZ[/li][li]180 DERECEDE KAŞAR ERİYİP SUYU BİRAZ ÇEKENE KADAR PİŞİRİYORUZ.[/li][/ul]
Ara
Cevapla


Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi